Want your
own Fotopage?








 
rimbun photography

By: sharil anuar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Thursday, 30-Jun-2011 08:14 Email | Share | | Bookmark
Majlis pernikahan Haslina & Anuar (BTHO Cheras)

































untuk melihat pakej-pakej kami sila layari:
http://pakejrimbun.fotopages.com/

email:rimbunphotography@gmail.com
blog: http://rimbunphotography.blogspot.com
flickr: http://www.flickr.com/photos/rimbunphotography

untuk pertanyaan sila hubungi 017-2533909 Pn Zura/ Sharil Anuar 012-2850115


Wednesday, 15-Jun-2011 11:23 Email | Share | | Bookmark
gambar outdoor perkahwinan Farhana & Fahmi





















untuk melihat pakej-pakej kami sila layari:
http://pakejrimbun.fotopages.com/

email:rimbunphotography@gmail.com
blog: http://rimbunphotography.blogspot.com
flickr: http://www.flickr.com/photos/rimbunphotography

untuk pertanyaan sila hubungi 017-2533909 Pn Zura/ Sharil Anuar 012-2850115


Wednesday, 15-Jun-2011 07:05 Email | Share | | Bookmark
Majlis perkahwinan Farhana & Fahmi (kemaman,terengganu)


























untuk melihat pakej-pakej kami sila layari:
http://pakejrimbun.fotopages.com/

email:rimbunphotography@gmail.com
blog: http://rimbunphotography.blogspot.com
flickr: http://www.flickr.com/photos/rimbunphotography

untuk pertanyaan/tempahan sila hubungi 017-2533909 Pn Zura/ Sharil Anuar 012-2850115


Tuesday, 14-Jun-2011 07:07 Email | Share | | Bookmark
Majlis perkahwinan Ashikin & Fauzan (temerloh)




























Assalamualaikum..first sekali aku nak ucapkan terima kasih kepada Shikin kerana sudi memberi kepercayaan kepada kami utk merakamkan detik2 indah di hari persandingan beliau..

memang meriah btl majlis shikin ni..maklum jelah, anak sulung..lauk pauk dimasak secara bergotong royong oleh penduduk kg..tu yg best kalau buat majlis kt kg..masih ada lagi tradisi yg diamalkan..semua sedap2..tp yg paling aku suka ayam golek..

shikin ni graduate UIA yg baru je menghabiskan pengajian, so ramai la kawan2 dari kl yg dtg..mcm tu la baru dinamakan kawan ..

masa perjalanan balik ke kl..sangat2 membosankan..jalan sesak tahap melampau kt highway karak..dh la jalan berbukit..bnyk plk lori & bas..hangin betul aku..nak berenti kat hentian pn tak boleh..sesak nauzubillah..setelah 6jam menahan sabo baru lah tiba kat rumah dgn selamat..alhamdulillah..mmng lepak yg tidak terluah dek kata2

Apa2 pun..seronok shoot majlis shikin..thanks shikin


Wednesday, 1-Jun-2011 05:54 Email | Share | | Bookmark
Syahida & Muthanna








sebahagian dpd pic pengantin yg aku shoot dibantu oleh Hilman Man merangkap 2nd photographer...yg lain2 bila free aku upload.. so sambil2 buat editing utk coustomer, aku upload pic ni utk sapa2 yg nk cuci mata

tak lupa juga aku ucapkan terima kasih kpd Vel Oliver Photography Art kerana bagi peluang pada aku utk job ni


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net